Magenta Fall 2021 collectie bij Revert 95 banner

Begin het najaar goed met Magenta's Fall 21 collectie. Magenta is al sinds 2010 in de game en bewijst zichzelf als veelbelovend Europees skatemerk met vette edits, kwalitatieve skateboard hardware en natuurlijk de vetste kleding. Bekijk hier Magentas najaar collectie.

Kleding

De classic leaf hoodies zijn natuurlijk weer terug maar nu met een najaars thema. Magenta brengt bijna elke collectie deze hoodies terug, met dit jaar voor het eerst een herfst blad print, beschikbaar in het zwart en ash.

Accessoires

PLANT DUFFEL BAG
Magenta Cruise backpack lifestyle 

 

Magenta dropt stylische tassen. Cruise van school naar het skatepark met de compacte CRUISE BACKPACK deze skateboardtas heeft een laptop vak en skateboard riemen. In de PLANT DUFFEL BAG past een volledig skateboard, maar mocht je tas vol zitten met sportkleding zitten er aan de zijkant skateboard riemen waarmee je skateboard aan de tas kan spannen.

 Magenta PLANT SOCKS ASH Magenta PWS SOCKS AUBURN

De Magenta sokken komen dit najaar met het classic magenta logo, deze warme stylische sokken zijn er in het ash en zwart . Ook nieuw is de kleine skatende gast op je enkel, deze sok is er in het auburn en black.

Magenta EVEREST BEANIE ORANGE PWS CORD DAD HAT NAVY lifestyle Magenta FAM BEANIE BURGUNDY 

De headwear van Magenta heeft ook een upgrade gekregen. De Everest beanie is nieuw en komt met echte herfst kleuren, orangebrown en green. De skatende dude is ook gebordureerd op de PWS CORD DAD HAT NAVY, heel stylisch. De fam beanie is wat compacter maar lekker warm en komt in de kleuren burgundy en black.

KledingMagenta

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden