We zijn altijd op zoek naar mensen die graag met ons willen samenwerken op het gebied van events, sponsoring, vormgeving en andere mogelijkheden.

Heb je een idee of gewoon een goed voorstel mail ons dan op office@revert95.com

Skatepark Haarlem - Vanaf 2017 zal er in Haarlem voor het eerst een volwaardig indoor skateboard park gebouwd worden. Het park word ook nog eens circulair gebouwd oftewel zo groen mogelijk opgezet. Denk daarbij aan zonne-energie, hergebruik van regenwater voor toiletten, hergebruik van diverse materialen voor het skatepark, inrichting van de horeca en zo nog veel meer. Wij zijn als de skateboard winkel uit Haarlem en Noord-Holland een van de partners & sponsors van dit zeer bijzondere project. Een project wat door meerdere generaties Haarlemse skateboarders uitgevoerd word en al jou hulp kan gebruiken. Voor meer info ga je naar www.skateparkhaarlem.nl

Patronaat
- Niet zo vaak, maar wel net zo leuk doen we al jaren verschillende feesten en andere events samen met het Patronaat. We houden van muziek en van een feestje. Dan zit je bij het Patronaat helemaal goed.

Voor meer info check je hun website: www.patronaat.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van nieuwe items, speciale releases, events en andere updates.