Je vindt Revert 95 in de Kleine Houtstraat 30 in Haarlem al sinds 1995. Ben je op zoek naar skateboards, streetwear en sneakers, dan zoek je ons.

Met de auto:


Als u met de auto komt, kunt u het best parkeren in parkeergarages de Kamp, de Appelaar en Raaks. De route naar deze parkeergarages wordt aangegeven door de gemeente.
 
Parkeergarage de Kamp is de dichtst bijzijnde parkeergarage. Vanaf de uitgang van de garage loopt u richting de Gedempte Oude Gracht en daarna links richting de V&D. Op de Gedempte Oude Gracht gaat u de eerste straat naar rechts. Er zit een bakker op de hoek en tegenover de bakker zit een café. Dit is de Kleine Houtstraat.
Na ongeveer 50 meter vindt u ons aan de linkerkant op nummer 30.

Met de trein:

Verlaat het station aan de voorkant, dit is de kant van het busstation en parkeergarage de Beijneshal. U kunt via de Jansstraat of de Kruisstraat richting het centrum lopen. Via de Jansstraat, vanuit het station schuin naar links, is de snelste manier. Eigenlijk is het alsmaar rechtdoor. Hemelsbreed gezien dan. Zodra u de kerk ziet loopt u er links omheen en gaat u de Lange Veerstraat in. Deze loopt over in de Kleine Houtstraat en daar vindt u ons rechts op nr 30.

Via de Kruisstraat, vanuit het station schuin naar rechts, is het eigenlijk ook vooral rechtdoor. Als u bent aangekomen op de Grote Markt steekt u deze schuin over naar de rechterkant van de kerk. Daar gaat u naar rechts en loopt u rechtdoor de Warmoesstraat in. Vervolgens slaat u links de Anegang in en gaat u meteen weer rechts de Kleine Houtstraat in. U vindt ons rechts op nr 30.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van nieuwe items, speciale releases, events en andere updates.