Skatebaan Wijk aan Zee heeft jullie hulp nodig!

We weten allemaal het belang van een skatepark, in Haarlem hebben we het jaren geleden ook gefixed en nu hebben Sieb en alle andere locals uit Wijk aan Zee onze hulp nodig. 

Sieb is elf jaar en skate graag met zijn vrienden in Wijk aan Zee, dat gaat alleen lastig omdat er geen een park in de buurt is. Samen met zijn vrienden en de locals hebben ze een brief naar de burgemeester gestuurd en een handtekeningen actie begonnen.

Dat was al weer een jaar geleden en het burgerinitiatief heeft 800 handtekeningen verzameld, Tata Steel en TenneT als sponsoren binnen gesleept en ze hebben een groen licht van de gemeente. Het skatepark wordt ontworpen door Skateon, bekend van het nieuwe Skatepark Zeeburgereiland, en dat allemaal binnen de duinen van Wijk aan Zee. Dat klinkt als een veelbelovend skatepark. De locals kunnen het vers gelegde beton al ruiken, maar ze hebben eerst jouw hulp nodig om het skatepark te realiseren.

Wij doneren wat goodies om verloot te worden onder de donateurs. Keet Oldenbeuving geeft een gesigneerd deck weg, surf kampioen Anne Albers geeft een surfles weg en als je veel geld in je broekzak hebt branden staat er voor €1000,- je naam voor altijd op het skatepark gegraveerd. Genoeg reden om te doneren dus.

Doneer en help Skatebaan Wijk aan Zee te realiseren en maak ook nog eens kans kans op skate goodies van de jongens van Revert 95. Alle kleine beetjes helpen als 2.000 mensen in Nederland een donnie doneren zijn we er al.

Skate community

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden